Hur man använder den i stor skala
Hur mycket trafik tar spelkategorin på YouTube? Av de 22 bästa kategorierna tog spel 6: e plats. Det kan ses att det totala antalet abonnenter är nära 300 miljoner, och antalet dagliga visningar överstiger 100 miljoner visningar, vilket inte är en liten mängd trafik. År 2021 accelererar också spelkategorins tillväxt i linje med YouTubes tillväxt, […]

Hur mycket trafik tar spelkategorin på YouTube? Av de 22 bästa kategorierna tog spel 6: e plats. Det kan ses att det totala antalet abonnenter är nära 300 miljoner, och antalet dagliga visningar överstiger 100 miljoner visningar, vilket inte är en liten mängd trafik. År 2021 accelererar också spelkategorins tillväxt i linje med YouTubes tillväxt, och antalet prenumeranter ökade med 45% jämfört med föregående år och antalet dagliga visningar ökade med 59% jämfört med föregående år. .

Å andra sidan, när man tittar på de 100 bästa försäljningarna i Google Play, är de bästa genrerna rollspel, strategi och simulering i den ordningen. I en YouTube-undersökning av trafikandelar efter genre, samma som i försäljningen av Google Play, tog rollspel 39,4%, men på andra plats noterade äventyr och action / racing 19,2% med 31,3%. Adventure har fått en andel av nivån som motsvarar rollspel.

När standarden för ett framgångsrikt spel definieras som försäljning, finns det cirka 800 kanaler som introducerar de 10 bästa spelen i försäljningen, och det finns mer än 16 000 videor totalt. Det totala antalet visningar per dag översteg 17 miljoner, vilket är ett högre antal än aktiekategorin, som har uppmärksammats från olika områden.

Bortsett från framgången med spel, om du tittar på YouTubes trafiktrender, kan du hitta ovanliga fall mellan nya utgåvor och befintliga utgåvor. För det första, när det gäller nya utgåvor, finns det fall där YouTube-trafiken fortsätter att öka efter lanseringen. Detta är ett fall där trafiken i videon som inträffade spontant tillsammans med marknadsföringsvideon efter släppet har ökat stadigt. I fallet med trafik som exempel nådde antalet dagliga visningar 1,4 miljoner dagen då jackpotvideon släpptes . 구글상위작업 Det intressanta med detta fall är att det har ett mönster som liknar försäljningsrankningen. I händelse av en kontinuerlig trafiknedgång efter släpp, en situation som de flesta spel upplever, i de flesta fall, rinner YouTube-trafiken ut med en brant lutning från det att release-effekten av nya titlar slutar.

Som undantag finns ovanliga fall som nämnts ovan. Detta är ett fall där ett spel som släppts under ganska lång tid visar ett kontinuerligt trafikökningsmönster efter innehållsuppdateringen, och detta fall är ett mycket önskvärt trafikmönster ur spelbolagets synvinkel. Som sådan är det viktigt att notera att YouTube-trafik inte bara kan användas som prestandamät för marknadsföringsaktiviteter utan också som en barometer för att mäta användarnas reaktioner på spelinnehåll.

Konsumtionsmönstret för videor som laddas upp på YouTube skiljer sig från person till person. Hastigheten och mönstret som konsumeras från det att en video laddas upp varierar beroende på kategori. Om man tittar på hastigheten som tittarna konsumerar video tar kategorin mat / mukbang i genomsnitt 23 dagar för att uppnå 60% av det totala antalet visningar, medan skönhet kategori det tar 17 dagar, medan spelet kategori uppnår 60% av det totala antalet visningar på bara fem dagar. Det är en punkt som är värt att hänvisa till i videoöverföringscykeln och diffusionsstrategin.

När du begär en marknadsföringsbegäran från en kanal är det viktigt att analysera kanalens publik och skapa en inriktningsstrategi som är lämplig för spelet. Varje kanal har användare med olika egenskaper, varför en inriktningsstrategi är nödvändig. Förutom spel rankade tittare på spelkanaler också vlog / dagligen, musik, film / anime, underhållning och bilar i de fem bästa föredragna kategorierna. Det är en tid då det krävs en marknadsföringsstrategi för YouTube-tittare med flera personers egenskaper.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다