Dia minum di sini dan berlari ke kereta terakhir.
Kim Young-tae, pub di Timur Tengah Bucheon, yang telah dijanjikan untuk makan malam untuk masa yang lama minggu lepas, telah dilanggar kerana ia adalah tempat yang luar biasa untuk mempunyai lebih daripada 20 produk marin bermusim dan pelbagai Dachi. Saya keluar dari Stesen Shinjungdong 2 dan masuk ke lorong makanan yang dipenuhi dengan pub Bucheon […]

Kim Young-tae, pub di Timur Tengah Bucheon, yang telah dijanjikan untuk makan malam untuk masa yang lama minggu lepas, telah dilanggar kerana ia adalah tempat yang luar biasa untuk mempunyai lebih daripada 20 produk marin bermusim dan pelbagai Dachi.

Saya keluar dari Stesen Shinjungdong 2 dan masuk ke lorong makanan yang dipenuhi dengan pub Bucheon dan restoran. Dalam kemunculan lampu pada permulaan kegelapan petang yang sibuk, Kim Young-tashi adalah tempat yang sukar untuk ladar saya, yang penting untuk rasa makanan tetapi tidak dapat terlepas suasana yang selesa.

Saya fikir ia tidak biasa dari pintu masuk retro dan rasa Isakaya, tetapi apabila saya masuk, pedalaman dalaman tidak lebih cantik dan luar biasa.

Sementara itu, saya telah melawat beberapa bar dan restoran dalaman dengan gaya retro kerana kegilaan retro, tetapi nampaknya kali pertama saya berada di bar Bucheon Timur Tengah Kim Young-tae.

Ia adalah kedai yang indah, dan ruang yang dihiasi dengan kedai gunting rambut, beg, teater filem, dan sebagainya adalah pelik dan menyeronokkan, jadi saya tidak hidup pada masa ini, tetapi saya seolah-olah telah melakukan perjalanan 강남셔츠룸 masa.

Satu lagi menu dengan Shinnam adalah produk marin bermusim yang terdiri daripada 20 jenis makanan laut dan pelbagai minuman keras, jadi mudah untuk memerintahkan salah satu daripada empat menu yang terdiri daripada empat jenis.

Pada asasnya, Seoul Dachie, Alchonji Altang 40,000 won, belut air tawar dan sassimi buluh boleh dinikmati dengan lebih banyak dan mewah dengan menambah 20,000 won setiap menu.

Ia adalah menu dachi yang terbaik yang anda boleh menikmati pelbagai kerana anda suka memakai bufet.

Terdapat persatuan salmon di menu Dachi, tetapi kami suka ikan, jadi kami memilih menu yang terdiri daripada makanan yang kaya dan ramuan ramuan, dan nampaknya membanggakan keindahan seolah-olah ia bukan visual menu tambahan 20,000 won.

Terdapat tiga jenis ikan dan ikan.

Salmon lembut dihiris dengan rasa lebur sebaik sahaja ia dimasukkan ke dalam mulut, dan ikan yang dihiris tebal seolah-olah merasai gel apabila ia diambil pada miso.

Saya juga mempunyai mangkuk Alcheong Altang, makan sup, dan menjadi lebih hangat dan lebih kuat.

Saya ingin makan sedikit lebih banyak sushi dan mencari menu lagi dan membuka halaman.

Menu Mommassy diperintahkan oleh Woorishi, Choi Siljangshi, dan Kim Young Nassi Omakase di Woorishi.

Dari sushi salmon dengan sos manis dan bawang dalam salmon kegemaran.

Dan taco dan sabies dan sushi udang segar.

Ia adalah menu yang sesuai dengan menu Dachi, jadi ia adalah baik untuk makan bersama.

Saya gembira dengan mata saya dan berasa baik pada hari yang sama

Satu orang yang biasanya mengatakan bahawa ia adalah gigi palsu adalah hari yang benar-benar ditubuhkan.

Kim Young-tae, pub Timur Tengah Bucheon, yang mempunyai pelbagai menu Dachi yang unik dan boleh dinikmati sebagai makanan ringan, adalah tempat yang membuat malam lebih menyeronokkan untuk masa yang lama.

Saya mempunyai masa yang baik untuk mencari tempat berhampiran kejiranan saya dan menggali setem.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다