Dia membantu menamatkan babak dengan merawatnya sebagai shortstop.
Eric Ramella (29, Tottenham Spur) berada di papan pemotong dengan bermain makan tempo setiap kali; peminat tempatan juga menimbang pelepasan, mendakwa perpisahan dengan Ramella. Walau bagaimanapun, kelemahan dalam Liga Europa telah menjadi kelebihan, menyumbang kepada gol pembukaan dan memenangi kepentingan besar dalam kemenangan. Tottenham mengalahkan Dinamo Zagreb 2-0 dalam perlawanan pertama Liga Europa Liga Bola […]

Eric Ramella (29, Tottenham Spur) berada di papan pemotong dengan bermain makan tempo setiap kali; peminat tempatan juga menimbang pelepasan, mendakwa perpisahan dengan Ramella. Walau bagaimanapun, kelemahan dalam Liga Europa telah menjadi kelebihan, menyumbang kepada gol pembukaan dan memenangi kepentingan besar dalam kemenangan.

Tottenham mengalahkan Dinamo Zagreb 2-0 dalam perlawanan pertama Liga Europa Liga Bola Sepak Eropah (UEFA) pada musim 2020-21 di Stadium Tottenham Spur di England pada pukul 5 pagi (waktu Korea). Dalam perlawanan pertama, dia menghidupkan api biru ke suku akhir.

Jose Mourinho memulakan putaran separa pada hari itu, mengeluarkan kad Harry Kane dan Son Heung-min, yang dijangka berehat, tetapi meletakkan Lamella di sebelah kanan dan bukannya Gareth Vale.

Ramela menyertai Tottenham pada tahun 2013, ketika dia berada di tengah-tengah jurulatih Mauricio Pochetino, tetapi kedudukannya berubah selepas kecederaan pinggul jangka panjang. Dia memberikan Sohn Heung-min kedudukan utama dan tinggal di sumber putaran.

Begitu juga di bawah Mourinho: apabila Vale gagal meletakkan keadaan pada separuh pertama, dia bersaing dengan Stephen Berchbain dan Lucas Moura. Dia kini menjaringkan tiga gol dan satu assist dalam 27 perlawanan, termasuk pertandingan Piala.

Tetapi dia dikritik oleh peminatnya, yang mempunyai corak lulus selepas dia menangkap bola sekali dalam serangan balas atau penukaran serangan. Selepas mengalahkan Manchester City bulan lepas, "Saya tidak tahu apa yang lebih baik daripada Gareth Vale, Stephen Berchbain dan Delle Ali. Bagaimana saya boleh menjadi permulaan. Setiap kali keputusannya adalah yang paling teruk. Tottenham bertarung dengan sepuluh orang. Dia bermain di Tottenham untuk masa yang lama, tetapi sudah tiba masanya untuk pergi. "

Walaupun ia telah ditunjukkan sebagai kelemahan di peringkat teratas, ia menjadi kelebihan dalam Liga Europa, di mana pasukan yang jatuh dari kuasa objektif daripada Tottenham menggunakan serangan balas selepas pertahanan dua baris. Dalam keadaan ini, apabila Ramella meraih bola dan maju, pertahanan segera berkumpul dan ruang itu terbentuk.

Begitu juga dengan Dinamo Zagreb, yang memandu pertahanan dan bergegas ke dalam kotak, kemudian menembak, corak yang sama dari segi kawasan tengah yang menyerang. Akhirnya, Dinamo Zagreb mempunyai retakan dan memukul gol. Kane selesai bola dan menjaringkan gol.

Penilaian itu juga mematuhi: "British" Football London "bermain dengan dua pertahanan minimum dan dribbles berani dan giliran. Saya berada di tanah selama 65 minit dan setia sehingga saya digantikan pada babak kedua. "
"Saya menonton satu perlawanan, tetapi saya suka Kim Ha-sung."

Kolumnis dari Pengakap Major League, Bernie Plescope, telah membuat komen yang baik untuk pemain baru San Diego Padris, Kim Ha-sung (26). Plescope menyaksikan Kim Ha-sung, yang bermain sebagai shortstop adunan ketujuh dalam perlawanan demonstrasi menentang Cleveland Indians dalam liga utama 2021 di Stadium Peoria di Arizona pada 12 Disember (selepas Korea Time).

Plescope mempunyai kerjaya pengakap di Houston Astros dan Seattle Mariners, dan dia juga seorang kolumnis di MLB.com dan telah menonton pemain liga utama untuk masa yang lama. Beliau kini bekerja sebagai kolumnis di Lotowire.

"Ini adalah kali pertama saya melihat Kim Ha-sung, yang telah menandatangani kontrak dengan San Diego bukan musim, adalah kali pertama saya melihat Kim Ha-sung (12 hari)."

Kim tidak menghasilkan hits 해외스포츠중계 dalam inning. Dia diam dengan empat hits berturut-turut, satu berjalan kaki dalam dua kelawar. Dalam inning keempat, dia berjalan kaki dari pinggan kedua di pangkalan pertama dan memukul dua perlawanan berturut-turut. Purata pemukul dalam permainan demonstrasi jatuh dari 0.143 hingga 0.125.

Pertahanan yang ditunjukkan sebagai shortstop, kedudukan utama, stabil. Dalam inning kedua, yang memberikan 0-1 pada permulaan, Kim Ha-sung menyumbang untuk menamatkan babak dengan mengendalikan hits Amed Rosario yang sukar sebagai shortstop.

Plescope menyaksikan permainan keseluruhan Kim Ha-sung dan meninggalkan ulasan yang baik. "Saya hanya menonton satu perlawanan sekarang, tetapi saya suka bermain yang ditunjukkan oleh Kim Ha-sung. Kim akan memberikan San Diego pilihan yang sangat pasti, salah satu kontrak yang baik yang dibuat oleh San Diego, yang mempunyai musim bukan musim yang hebat. "

Kim Ha-sung menandatangani kontrak dengan San Diego pada Januari dengan syarat $ 39 juta dalam tempoh 4 + 1 tahun. San Diego telah merekrut Kim Ha-sung untuk memberi perhatian kepada keupayaan utiliti dan daya saingnya. Fernando Tatis Jr. dan Manny Machado, pemain infielder teratas liga, sedang berjalan, dan Kim Ha-sung dijangka bersaing dengan Jake Cronenworth dalam baseman kedua.

Adalah penting untuk membuktikan pelbagai kemungkinan untuk memasuki pilihan jurulatih dengan segera, Kim Ha-sung, yang merupakan ahli rookie dalam liga utama.Walaupun keheningan berterusan selepas memukul hit kedua di Texas Rangers pada 5 Mei, Plescope membuat penilaian yang baik selepas melihat kemungkinan Kim Ha-sung, yang tidak muncul dalam rekod.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다