Het doet een beetje pijn hoe ver je bent geweest
Het weer is echt nu echt warm geworden, en het is zo warm! Voel je je niet allemaal zo?Het weer begint te warmen, dus ik denk dat het tijd is om het lichaam te ontspannen en weer hard te werken, wat ik al die tijd heb gehoord!Ik ben hier de laatste week geweest om een […]

Het weer is echt nu echt warm geworden, en het is zo warm! Voel je je niet allemaal zo?
Het weer begint te warmen, dus ik denk dat het tijd is om het lichaam te ontspannen en weer hard te werken, wat ik al die tijd heb gehoord!Ik ben hier de laatste week geweest om een ​​nieuwe baan te vinden, dus het was een tijd dat mijn vermoeidheid steeds meer werd, en ik heb mijn warme lichaam een ​​koudheid gegeven en vandaag ben 힐링업 ik naar het Badikkin-terugkeer gegaan!
Een keten die bekend staat om de Bucheon Estetic-winkel in Bucheon, Badikkin, is een etétisch merk met winkels in verschillende delen van het land!Vooral de Goldingcare is een van de meest bekende plaatsen die ik hier al heb gezien en die ik vorig jaar heb gezien!
De winkellocatie is ook geweldig! Je kunt naar de eerste uitgang van de lijn 1 lopen en ongeveer 100 meter naar rechts lopen!Ik heb een foto van je op de heldere dag, maar er is een teken - er is een boerderijbank op de tweede verdieping en tegenover de andere kant - je zult het niet moeilijk vinden!
De winkel is niet breed, maar gezellig - er zijn al gasten die op weekdagen op de markt zijn geweest!Ik denk dat de masseuse-winkel hier behoorlijk beroemd is - het is een goede winkel over goudverzorging, dus ik denk dat je het goed zult vinden!
Je personeel heeft me meteen een goede groet gegeven en me naar een plek gebracht waar ik de zorg krijg - de backgok-massagewinkel is behoorlijk verzorgd, dus als je een reservering hebt, kun je het bezoeken.
Ik heb vandaag een plek om een ​​care te krijgen in de omgekeerde hoek!Het is een gezellige tweepersoonskamer en ik ben alleen op zoek naar een zorg - het is bitter dat ik met mijn vriendin kan komen en deze zorg kan krijgen - en de kamer was erg warm - en je personeel heeft je vooraf warm voorbereid om het bed echt heet te maken - en je hebt een kledinghanger, dus je kunt het niet, je kunt het niet. Bedankt voor je zorg. Je broek is klaar voor je kleding zodat je je broek kunt veranderen.
Vandaag zal ik worden behandeld voor de achterkant! De achterkant van de telegraaf is met zijn rug en de kuit en de zolen van de zolen!Je hebt ongeveer 60 minuten nodig. Je hebt een klein been en je hebt geen rug en schouders, toch?
Ik ben altijd een estatische winkel geweest en ik ben een werknemer die een kantoorwerknemer is, dus ik heb een slechte nek en schoudertaille en ik heb een periodieke zorg nodig. Ik heb te veel schouders en tikken, vooral een beetje te slecht. Ik ben echt een elektromagnetische schakelaar. Ik heb het zo goed gedaan dat je het heel zorgvuldig hebt gedaan!Hij duwt de bloedlijn en de halswervels en gooit de boel recht naar de hel. Dat is waarom hij het aan een expert overlaat.
Vooral als je naar de Badikkin-inverse komt, raad ik je aan om de Golding Care echt onvoorwaardelijk te ontvangen!Dit is echt puur goud, en het is geweldig om je lichaam te laten smelten met de toxine-emissies! Persoonlijk, ik zou het echt aanbevelen.
Als de zorg klaar is, laat je de pakketten dan op het laatste moment - het wordt warmer in de loop van de tijd en helpt de bloedcirculatie in je rug! Leg deze en dutjes, je bent helemaal hondenhoning.
En de kuit en de onderste lichamen! Wat doe je met de gebruikelijke kuiten en de brug?Ik was niet echt zo'n zorgzame man, maar toen ik naar de badikhin kwam en de kuit en de zolen van de zolen kreeg, wist ik opnieuw waarom de voeten en benen belangrijk waren.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다